Nobel-díjasok, a világ legjobb borászai, de még a világhírű francia séf, Paul Bocuse is elismerően nyilatkozott a Gere család borairól, amelyek hét generáció tudását, tapasztalatát hordozzák magukban. A legfiatalabb nemzedéket képviselő Gere Andrea, aki édesapjától, a borászatot Európa-szerte ismertté tevő, a borhoz kapcsolódó vendégfogadást újrafogalmazó Attilától vette át a stafétát, továbbgondolta a szőlő fogalmát. Közreműködésével jött létre a szőlőmagolaj, illetve a kékszőlőmag- és kékszőlőhéj-mikro őrlemény, amely bioaktív anyagaival támogatja az egészségmegőrzést. Ami belül használ, az kívül is hatékony lehet – ezt az elvet követve évek óta alkalmazták a szőlő értékes összetevőit villányi hotelük wellness-részlegében, a szépülni vágyó hölgyek igénye keltette életre Andrea saját márkás prémium minőségű kozmetikumait. „Azt szeretnénk, hogy bármelyik dologgal is találkozik tőlünk valaki, akár a borral, a kozmetikummal vagy eljön hozzánk vacsorázni, érezze úgy, mintha személyesen Geréékhez érkezett volna. Élvezze mindazt, amit a szőlő adott nekünk” – fogalmaz Gere Andrea.