Bor, ami megszépít
Bor, ami megszépít
promo / 2023-11-06 lokál
Frici kiváló kísérője a könnyed baráti beszélgetéseknek, Kopar viszont akkor bizonyul a legjobb társnak, amikor a mélységek kerülnek előtérbe. A villányi Gere Attila Családi Pincészetében szinte minden alkalomhoz, érzéshez tudnak bort társítani, a Frici és a Kopar bor is így született meg, hogy méltó kísérője lehessen életünk egy-egy eseményének.

Nobel-díjasok, a világ legjobb borászai, de még a világhírű francia séf, Paul Bocuse is elismerően nyilatkozott a Gere család borairól, amelyek hét generáció tudását, tapasztalatát hordozzák magukban. A legfiatalabb nemzedéket képviselő Gere Andrea, aki édesapjától, a borászatot Európa-szerte ismertté tevő, a borhoz kapcsolódó vendégfogadást újrafogalmazó Attilától vette át a stafétát, továbbgondolta a szőlő fogalmát. Közreműködésével jött létre a szőlőmagolaj, illetve a kékszőlőmag- és kékszőlőhéj-mikro őrlemény, amely bioaktív anyagaival támogatja az egészségmegőrzést. Ami belül használ, az kívül is hatékony lehet – ezt az elvet követve évek óta alkalmazták a szőlő értékes összetevőit villányi hotelük wellness-részlegében, a szépülni vágyó hölgyek igénye keltette életre Andrea saját márkás prémium minőségű kozmetikumait. „Azt szeretnénk, hogy bármelyik dologgal is találkozik tőlünk valaki, akár a borral, a kozmetikummal vagy eljön hozzánk vacsorázni, érezze úgy, mintha személyesen Geréékhez érkezett volna. Élvezze mindazt, amit a szőlő adott nekünk” – fogalmaz Gere Andrea.

 

lokál
Eximó Jégrém: Erre még meghívlak
 
ételital
Teszteltük: Café Griff
 
zene
BETWIXT Piknik