Kalandozz a virtuális valóság univerzumában!
Kalandozz a virtuális valóság univerzumában!
promo / 2024-01-10 lokál
Szeretnéd kipróbálni a súlytalanságot a nemzetközi űrállomáson, búvárkodni a tenger mélyén, virtuálisan elutazni a Föld bármely pontjára, vagy részt venni az első Holdra szálláson Neil Armstronggal? Vedd fel a VR szemüveget, és mindez valósággá válik a Zsolnay Negyed VR Univerzumában!

A VR Univerzumban különböző ügyességi, felfedező, meseszerű, sport vagy akár művészeti játékokat kínálnak a család minden tagjának. Sok alkalmazás kiválóan illeszkedik a Zsolnay Negyed természettudományos kínálatába.

A szimulációs játékok nemcsak fantasztikus látványt nyújtanak, hanem ismeretterjesztésre és interaktív tanulásra is alkalmasak. Aki még nem próbált hasonlót, annak garantáltan életreszóló élményben lesz része!

A Mission: ISS játék segítségével megtapasztalhatjuk, hogy milyen az élet a Nemzetközi Űrállomás fedélzetén, az Apollo 11-ben Neil Armstrong társaként átélhetjük az emberiség valaha megtett legnagyobb útjának történetét. A Vader Immortal játékban jediként küzdhetünk meg Darth Vaderrel! Az Ocean Rift az óceán mélyére visz, a Wander segítségével térben és időben is utazhatunk, a Jurassic World-ben pedig egy intelligens velociraptorral találkozhatunk. A Beat Saber napjainkban az egyik legismertebb VR-program a világon: a zenés ügyességi játékban a reflexeinket és ritmusérzékünket is próbára tehetjük, miközben két fénykarddal igyekszünk kettévágni a felénk száguldó kockákat.

Gyere el, és próbáld ki a „jövőt” a legmodernebb VR szemüvegekkel!

Időpontfoglalás ITT.

súgó
PFZ: Eötvös 75
 
film
Jupiter felemelkedése
 
lokál
Made in Pécs-díj 2022 – Az év eseménye kategória jelöltjei